Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення селищного голови з приводу різкого зростання захворюваності на COVID-19

Новина
21.04.2021

З метою запобігання поширенню на території України та нашої громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» наполегливо прошу Вас дотримуватись відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. За останньою інформацією, кількість захворювань не зменшилась а смертельні випадки почастішали, що викликає тривогу в нашій громаді.

З цього приводу шановні земляки звертаюсь до Вас з проханням, а саме:

  • обмежте відвідування місць масового скупчення людей;
  • користуйтесь засобами індивідуального захисту;
  • при виявлені температури тіла понад 37,2 ℃ одразу повідомляти сімейного лікаря та не займатись самолікуванням.

Хочу також повідомити, що у відповідності до протоколу комісії з питань ТЕБ та НС Софіївської селищної ради в умовах запровадженого карантину заклади освіти (шкільної, загальної середньої, позашкільної) переведено в режим дистанційного навчання до 25 квітня 2021 року включно, заклади культури працюють без приймання відвідувачів також до 25 квітня 2021 року включно.

Окремо хочу звернутись до власників та керівників магазинів та установ   торгівлі продуктами харчування, закладів ресторанного господарства (до яких відносяться ресторани, кафе, кафетерії, закусочні, їдальні, буфети та інші заклади):

  • усі працівники повинні працювати тільки в засобах індивідуального захисту;
  • приймати відвідувачів тільки при наявності у них засобів індивідуального захисту та запровадити режим роботи з розрахунку одного відвідувача на 10 кв. метрів площі торгівельного (операційного) залу за умовами дотримання дистанції між ними не менш 1,5 метрів із встановленням спеціальних позначок або організувати винос товару до дверей без доступу до приміщення;
  • приміщення забезпечити антисептиками для рук та одноразовими стерильними рукавичками;
  • забезпечити режим регулярного провітрювання приміщень та за можливістю здійснювати дезінфекційні заходи, проводити вологе прибирання не менше 2-х разів на протязі робочого дня.

        У разі невиконання даних вимог, Ви провокуєте правоохоронні органи притягнути Вас до адміністративної відповідальності.

 

БУДЬ-ЛАСКА, БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ!

 

З повагою, Селищний голова                                                          П.Ю.СЕГЕДІЙ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше