Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Zero sof-waste»

Новина
11.06.2019

Вітаємо Софіївську благодійну організацію «Розвиток селища та підтримка громадської ініціативи» (голова Кондратюк Сергій) та керівницю проекту Костяннікову Світлану з перемогою проекту «Zero sof-waste» у конкурсі "Місцеві ініціативи для розвитку громад",  який проводився громадською організацією «Український центр соціального партнерства», виконавцем проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», впровадженого у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Проект має на меті виховати у людей почуття відповідальності за культуру, безпеку навколишнього середовища і, насамперед, здоров’я людей  та навчити сортувати сміття за видами: окремо скло, пластик, папір, метал, органіка.

Розпочинається реалізація проекту з роз’яснювальної роботи, спрямованої на підвищення рівня екологічної грамотності населення.

Станемо господарями у своїй громаді, подбаємо про чистоту, благоустрій, вирішимо проблему з ліквідацією сміття разом.   

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше