Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Збір ранніх зернових та зернобобових культур майже завершено в Софіївській громаді

Бізнес
11.08.2023

Незважаючи на складні виклики, з якими стикається наша країна через військову агресію з боку росії, ми повинні пам'ятати про героїчні зусилля наших аграріїв. Саме завдяки їх невпинній праці ми забезпечуємо продовольчу безпеку не лише для України, а й для всього світу. Ці люди, вирощуючи кожну тонну нового врожаю в умовах надзвичайної напруги, проявляють неймовірну відданість своєму обов'язку.

Наразі збір ранніх зернових та зернобобових культур майже завершено на нашій території. Середня врожайність культур в Софіївській громаді: ячмінь дає 36,6 центнера на гектар, пшениця - 41,7 центнера на гектар, горох - 27,8 центнера на гектар, а технічні культури - 24,8 центнера на гектар.
Хоч не все ще зібрано, ми відчуваємо величезну гордість за наших аграріїв, які вкладають надзвичайний труд у збереження нашої національної продовольчої безпеки. Ми висловлюємо щиру подяку всім працівникам агропромислового сектору. Нехай ваші дні будуть благословлені добрим здоров'ям, позитивним настроєм та людською вдячністю.
Разом ми сильні, і ваш внесок - незамінний. Бережімо наше землеробство та підтримаймо один одного в цей важкий період. 🌾💪

Слава Україні!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше