Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З Днем визволення села Петрове та селища Софіївка

Новина
02.02.2020

Шановні односельці, ветерани, діти війни !!!

Від імені Софіївської селищної ради, виконавчого комітету ради та від себе особисто вітаю Вас з 76 річницею з Дня визволення рідного селища. День визволення рідного селища - це свято зі сльозами на очах, яке ніколи не згасне у наших серцях, бо було здобуте занадто високою ціною. Ціною втрат безстрашних, відданих синів і дочок Софіївщини, які в битві з ворогом відстояли честь і незалежність рідного краю, уквітчали історію нашого народу звитяжними перемогами над фашистськими загарбниками.

Від усієї душі бажаю всім жителям Софіївки щастя, трудових успіхів, мирного неба над головою, благополуччя, стабільності, процвітання, впевненості у завтрашньому дні, нових досягнень й перемог!
Нехай на вулицях нашого селища завжди панує атмосфера миру і добра, а в життя кожного з вас доля приносить тільки позитивні зміни, сім’ї будуть міцними, а діти ростуть здоровими і щасливими!

Любові вам і благополуччя! Зі святом!

З повагою та найкращими побажаннями Софіївський селищний голова Петро Сегедій.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше