Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення

Новина
15.01.2020

Відповідно до розпорядження селищного голови 08.01.2020 № 2-од «Про перейменування вулиці Шкільної в смт Софіївка» з метою впорядкування та благоустрою центральної частини селища Софіївка, вшанування видатного українського поета Тараса Григоровича Шевченка Софіївська селищна рада має намір перейменувати частину вулиці Шкільна  (від пам’ятного знаку Т.Г. Шевченка до вул. Незалежності) на бульвар Шевченка.

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Анонімні пропозиції (зауваження) не розглядаються.

Пропозиції (зауваження) слід надсилати на електронну адресу Софіївської селищної ради sofselrad@ukr.net або у письмовій формі на адресу: cмт Софіївка, вул.Шкільна.19.

Громадські слухання з даного питання відбудуться 17.01.2020 року о 10:00 в сесійній залі Софіївської селищної ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше