Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкриття лікарської амбулаторії в с. Миколаївка

Новина
13.08.2021

В рамках програми Президента України «Велике будівництво» у селі Миколаївка звели «з нуля» лікарську амбулаторію на 1 лікаря.

13.08.2021 року відбулось офіційне відкриття лікарської амбулаторії.

На відкритті були присутні перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Володимир Орлов, голова Криворізької райдержадміністрації Євген Ситниченко, голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я Аріна Пустова, Софіївський селищний голова Петро Сегедій, староста Анатолій Дюжник, в.о. головного лікаря КНП «Софіївський ЦПМСД» Костянтин Березній та сімейний лікар Валентина Левченко разом із колективом.

Найцінніше, що є у людини – життя, а найцінніше в держави – людина. Медична реформа покликана зберегти найцінніше для кожного.

Дякуємо владі за небайдужість та підтримку.

Робимо громаду кращою! Бережемо здоров’я!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше