Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Візит представників Сурсько-Литовської громади

Новина
27.08.2019

 

25 серпня 2019 року представники Сурсько-Литовської громади на чолі з головою Андрєєвим Г.Д. завітали до нашої громади. Гості відвідали меморіальний комплекс «Високе», де близько 150 їх односельців загинули в роки Другої Світової Війни, звільняючи нашу землю від фашистських загарбників.

Делегацію зустрів голова Софіївської ОТГ Сегедій П.Ю., який презентував громаду, розповів про бої та історичні моменти на хуторі Високий.

Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали до підніжжя меморіалу квіти. Гості в приватній розмові згадували своїх рідних та близьких, які через війну не дожили до старості, не змогли насолоджуватись життям. Дякувализагиблим, що своїм життям захистили наше сьогодення.

Ось така співпраця між громадами відбулася в ці літні дні, яка вже планується стати традиційною.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше