Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек

Новина
30.09.2018

ШАНОВНІ ДРУЗІ!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом! Святом духовності, мудрості і знань. День бібліотек - це не тільки ваше професійне свято, це свято всіх тих, хто небайдужий до книги, читання, бібліотеки. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

У всі часи бібліотеки були центрами духовного й інтелектуального життя суспільства.

Сучасні бібліотеки доступні кожному. Особливе значення бібліотеки мають для сільської місцевості, де вони є майданчиком для спілкування та дозвілля людей.

Ви робите велику і благородну справу - даруєте щастя спілкування з книгою. На плечі бібліотекаря лягає велика відповідальність, адже щоб підібрати книгу відповідно до смаків та інтересів відвідувача необхідно в першу чергу самому бути високоінтелектуальною людиною та вміти неупереджено судити про літературу.

Дякуємо за ваше терпіння і спокій, яке ви вселяєте оточуючим. Дякуємо за розуміння, завдяки якому кожен прихід в бібліотеку стає плідним і насиченим новими знаннями.

Зичимо вам і вашим близьким міцного здоров’я, благополуччя, достатку у кожній оселі і прихильності долі. Нехай ніколи не покидають Вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше