Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відкрили оновлене фізіотерапевтичне відділення

Новина
16.11.2018

Сьогодні в нашу громаду завітав консул Генерального консульства Німеччини в Донецьку (м.Дніпро) Вольфґанґ Мьоссінґер який відкрив роботу оновленого фізіотерапевтичного відділення після впровадження проекту «Придбання лікувального обладнання для фізіотерапевтичного кабінету комунального закладу Софіївська центральна районна лікарня ДОР».

Поважного гостя зустріли із короваєм працівники закладу та виконавчого комітету селищної ради. З великим задоволенням завідувач відділення презентувала усім присутнім нову техніку, оновлені кабінети для надання послуг, поділилася лікувальними можливостями оновленої апаратури. Із свого боку консул подякував за підготовку приміщень і за участь в проекті. За його словами переможцями стали п’ять громад і одна із них Софіївська, єдина в області. Селищний голова Петро Сегедій подякував за підтримку саме проекту нашої громади, і вручив символічні подарунки. Із словами вдячності виступила Лейченко С.А. -головний лікар лікарні, Лариса Москаленко, завідуюча відділенням Людмила Патинка та голова Софіївської благодійної організації Сергій Кондратюк. Після чого було проведено обхід відділень та ознайомлення із умовами лікування в дитячому, терапевтичному та реанімаційному відділені.

Під час неформального спілкування між селищним головою та консулом було обговорено ряд питань спільної співпраці в напрямку розвитку медичних послуг, освітніх та інших. Не залишилося поза увагою і питання реформи децентралізації. Було сформовано усну домовленість про співпрацю Софіївської об’єднаної територіальної громади і консульства Німечини на перспективу.

А сама реалізація проекту стала можливим завдяки коштам грантодавця та співфінансування селищного бюджету. Ми вдячні усім спонсорам які допомогли провести в приміщеннях відділення поточний ремонт та придбати нові меблі.

Тепер кожен мешканець нашого району, а за бажанням і сусідніх районів матиме змогу отримати якісне, сучасне медичне обслуговування. Тож щиро дякуємо усім причетним до сьогоднішньої події і особливо спеціалісту виконавчого комітету Світлані Шинкаренко за підготовку проекту, та колективу Софіївської центральної районної лікарні за якісно проведений ремонт. Спільна праця об’єднала громаду задля позитивного результату. Тож спрямовуємо свою роботу не для звітності а на результат. Підтримуймо один одного.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше