Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Новина
28.05.2021

Свято мужності і звитяги! 26 травня 2021 року з дотриманням карантинних обмежень  відбувся І (територіальний) етап Всеукраїнської  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед закладів освіти, що знаходяться на території Софіївської селищної ради.

Учасники заходу змагалися в конкурсах «Впоряд», «Відун», «Рятівник», «Добрі справи», «Ватра», «Юний пожежник», орієнтування на місцевості, подолання туристично-спортивної смуги перешкод. Крім того, для учасників та гостей «Джури» проводилась цікава екскурсія «Хутір Високий в серці пам’яттю і болем віддає».

На кожному військово-спортивному етапі юнаки та дівчата продемонстрували найкращі якості козаків: витривалість, добру фізичну підготовку, згуртованість, виявили кмітливість, силу, вправність, міцні знання історії держави.

Призові місця вибороли:

І місце - рій «Хортиця» КЗ «Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ст.»

ІІ місце - рій «Запорізькі козаки» Запорізької філії Софіївської опорної ЗОШ І-ІІІ ст.

ІІІ місце - рої «Козацькі діти» КЗ «Вишнева ЗОШ І-ІІІ ст.»  та «Вартові мрій» КЗ «Кам’янська ЗОШ І-ІІІ ст.»

Команди-переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Крім того, всі команди отримали солодкі подарунки від ТОВ «Союз-кондитер», а кожен учасник отримав блокнот на згадку про змагання.

У підготовці та проведенні гри «Сокіл» («Джура») брали участь відділ освіти, КЗ «Софіївський центр творчості», КЗ «Софіївська ДЮСШ», головний лікар КНП «Софіївський ЦПМСД» Бідулько Т.В., дільничний офіцер поліції Андрух І.І., учасники антитерористичної операції Юхимчук  П.Є. та Рай О.М., козаки Софіївського полку війська Запорозького,  колективи 41 пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, КП «Софіївське».

Смачний обід для всіх учасників був приготовлений кухарями Софіївської опорної школи.

Подібні заходи покликані виховувати підростаюче покоління справжніми патріотами, розвивати їх фізично та морально досконалими, готувати до захисту своєї Батьківщини.

В єдності наша сила і наше майбутнє!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше