Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні запущено Всеукраїнську програму ментального здоров'я "Ти як?".

Корисна інформація
14.04.2023

Наше ментальне здоров’я невидиме, але потребує такої самої підтримки, що й фізичне: лікування болю, терапії розладів. Біль точно не те, чого можна соромитися чи що треба приховувати. Бути не ОК теж нормально. Говорити про це, шукати допомоги – не просто правильно, але й відповідально щодо себе й тих, хто поряд.

Увесь рік безліч державних служб, ГО, українських і закордонних фахівців працюють над Всеукраїнською програмою ментального здоров’я, щоб у психіки українців була найкраща підтримка.

За ініціативи Олена Зеленська, в Україні запущено Всеукраїнську програму ментального здоров'я "Ти як?".
На сайті програми https://howareu.com/ ви знайдете:
📌доказові техніки самодопомоги та мобільні застосунки з неї;
📌контакти гарячих ліній психологічної допомоги;
📌відео, що навчає перемагати стрес;
📌поради психологів онлайн;
📌вебінари світових фахівців із подолання стресу;
📌досвід і лайфхаки зірок.
Здорова психіка, бажання та сили жити – це та особиста перемога, яка потрібна кожному не менше, ніж велика спільна перемога над ворогом.
Власне, це саме те, за що ми воюємо. Щоб у відповідь на чергове «Ти як?» кожен у країні міг щиро сказати: «Я – дуже добре!». 💙💛

Розробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров'я України. World Health Organization (WHO) – експертний партнер, виконавчий партнер – ГО «Безбар'єрність». Майданчиком для розробки й ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінет Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International DevelopmeРозробку та впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я координує Міністерство охорони здоров'я України. World Health Organization (WHO) – експертний партнер, виконавчий партнер – ГО «Безбар'єрність». Майданчиком для розробки й ухвалення рішень є Міжвідомча координаційна рада при Кабінет Міністрів України. Комунікаційна кампанія реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID - US Agency for International Developme#тиякnt).

#тияк

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше