Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У нашій громаді відкрито сучасний Центр надання адміністративних послуг!

Новина
12.07.2021

У нашій громаді відкрито сучасний Центр надання адміністративних послуг!

Хороша і радісна подія відбулась у нашій громаді - урочисте відкриття сучасного Центру надання адміністративних послуг.

На свято завітали поважні гості, а саме: заступник голови облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іван Начовний, заступник директора - начальник управління моніторингу, оцінки якості розвитку адміністративних послуг департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та електронного урядування облдержадміністрації Олена Лічманенко, голова Криворізької райдержадміністрації Євген Ситниченко, перший заступник голови Криворізької райдержадміністрації Віталій Шпак, депутат Криворізької районної ради Олександр Лишин.

Всіх присутніх зі святом привітав голова Софіївської селищної ради Петро Сегедій. Саме йому належить ідея створення Центру надання адміністративних послуг у будівлі селищної ради для забезпечення якісних послуг мешканцям нашої громади.

Також гарні та теплі слова привітання та побажання передала директорка Дніпропетровського регіонального офісу Програми «U-LEAD » з Європою Олена Тертишна.

Велика подяка нашому партнеру Програмі «U-LEAD» з Європою за підтримку у створенні та модернізації нашого Центру надання адміністративних послуг.

Дякуємо всім хто долучився до організації нашого свята: відділу культури, туризму, молоді і спорту, працівникам КЗ «Софіївський будинок культури», працівники ЦНАПу виконавчого комітету Софіївської селищної ради та нашим ведучим - представникам Молодіжного центру "UNREAL".

Свято вдалось. :)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше