Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Щодо встановлення на фасадах будинків/будівель адресних табличок з номером та назвою вулиці чи провулку

Новина
26.05.2021

З метою належної організації підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення в 2023 році та покращення умов орієнтування на території, необхідно всім власникам домоволодінь, а також керівникам установ та організацій, приватних підприємств та підприємцям упорядкувати та встановити адресні таблички з назвою вулиці та номером на фасадах будинку /будівлі. 

Це дасть змогу знайти необхідну адресу не лише тому, хто проводитиме перепис населення, а зокрема, і для забезпечення роботи пошти, швидкої допомоги, комунальних служб тощо.

Особливу увагу просимо приділити відповідності адресної таблички на будівлі з номером в правовстановлюючих документах на об’єкт нерухомого майна.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше