Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги роботодавців!

Новина
20.05.2021

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.03.2021 року № 563 затверджено форму звітності № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її подання. Зазначений наказ набрав чинності 16.04.2021. 

Форма звітності № 4-ПН заповнюється підприємствами, установами та організаціями в разі запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ та організацій, скороченням чисельності або штату працівників підприємства, установи та організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання.  

Інформація подається підприємствами, установами та організаціям не пізніше ніж за 2 місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення в разі звільнення державних службовців відповідно до пунктів 1 та 11 частини першої статті 87 Закону України «Про державну службу») до міських, районних і міськрайонних центрів зайнятості та філій регіональних центрів зайнятості за місцем провадження їх господарської діяльності.  

Інформація подається в електронному (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) чи у паперовому вигляді (із засвідченням підписом керівника або особи, відповідальної за подання інформації).  

Більш детальну інформацію Ви можете отримати

в Криворізькому міськрайонному центрі зайнятості

за адресою: смт. Софіївка, бульвар Шевченка, 7

або за телефонами (05650)2-87-31, (097)4955963

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше