Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Цьогоріч на Дніпропетровщині ремонтуємо майже 130 комунальних доріг – Валентин Резніченко

Новина
30.07.2018

«Оновлення доріг у містах і селах – таке завдання Президента України Петра Порошенка. Комунальні дороги регіону облдержадміністрація ремонтує четвертий рік поспіль. Майже півтисячі автошляхів уже відновлені, у планах на 2018-й – ще до 130. Акцент – на капітальному ремонті. Щороку на капремонт з обласного бюджету виділяємо декілька сотень мільйонів гривень. Цьогоріч сума побила рекорд – майже 1 мільярд», – зазначив Валентин Резніченко.


У центрі Обухівки вже з новим покриттям три вулиці. Одна з них – Затишна


«Проживаю на цій вулиці 40 років. Пам’ятаю, як люди топтали на ній і грязюку, і щебінь. Сьогодні нашу вулицю не впізнати. Пересуватися нею за щастя. Вдячні тим, хто її відремонтував», – подякувала місцева мешканка Ольга Старина.


Капітально відремонтована й вулиця Висока. Щодня її тестує скутером мешканка Обухівки Людмила. 


«Раніше латка на латці була. Зараз дорога гарна. Їду, вибоїн немає, можна розігнатися», – розказала жінка. 

Якісно змінився і провулок Новий


«Ями були на кожному кроці. Ніякого комфорту. Тепер дорога нормальна, поїздка в радість», – поділився 15-річний скутерист Микола Коваль. 


Незабаром у новий асфальт «вдягнуться» ще дві обухівські вулиці – Центральна й Червона. Наразі ремонтні роботи на них тривають. 


«На території Обухівської селищної ради 156 вулиць загальною протяжністю понад 380 км. Це як до Києва. Ремонтувати їх власними силами – то дуже великі кошти. Тому ремонт шляхів обласним коштом. За нову якість доріг вдячні всі мешканці», – розказав перший заступник Обухівського селищного голови Анатолій Плохий. 


На кожну таку дорогу – п’ятирічна гарантія. В іншому випадку підрядники виправлятимуть дефекти власним коштом. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше