Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивні досягнення нашої громади

Новина
29.12.2021

29 грудня 2021 року селищний голова Петро Сегедій, начальник відділу освіти Валентина Мазенко, начальник відділу культури, туризму, молоді і спорту Галина Ісаєва та директор КЗ «Софіївської ДЮСШ» Олег Заскока привітали вихованців школи за вагомі спортивні досягнення у 2021 році, за активну участь у різних заходах, які пропагують здоровий спосіб життя.

Селищний голова подякував юним спортсменам та тренерам: Віктору Круглику, Анастасії Ковтуновій та Віталію Білику за те, що їх спортивні результати забезпечують гарний імідж нашій громаді не лише на рівні області, а і всієї України.  

Петро Сегедій та Олег Заскока вручили спортсменам та тренерам подяки та цінні подарунки.

Особливо подякував селищний голова керівнику КЗ «Софіївської ДЮСШ» Олегу Заскоці, який за рік своєї роботи на посаді змінив роботу закладу у кращу сторону і, навіть, у не досить зручних умовах, вихованці школи, показали дуже гарні результати.

Також, селищний голова побажав всім спортсменам міцного здоров’я, нових спортивних здобутків, наполегливості, наснаги та перемог!

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту!

«Займайтесь спортом та приходьте до нашої спортивної школи» - закликав селищний голова тих дітей та юнаків, хто ще не визначився, яким спортом зайнятися.

 Бути спортсменом – це круто!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше