Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стрітення господнє

Новина
15.02.2020

 

15 лютого щорічно відзначається велике релігійне свято - Стрітення Господнє. Його почали святкувати ще з 4 століття. Це дуже радісне торжество для всіх віруючих людей, адже вважається, що саме в цей день світ зустрівся зі Спасителем - Ісусом.

Також 15 лютого, за фольклорною традицією, зима з весною зустрічаються. У цей день наші предки оспівували та закликали весну, раділи прийдешньому відродженню природи.

У це чарівне свято, коли сувора пані Зима зустрічається з молодою дівчиною на ім'я Весна, щоб передати їй свої права, хочеться побажати всім тільки весняного тепла, душевного добра, сонячних днів і міцного здоров'я. Нехай ваше життя осяває яскраве світло любові, щастя і турботи!

Шануймося!

З нами Бог і Україна!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше