Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні ми разом вшановуємо незламних духом захисників України, які віддали своє життя в боротьбі за нашу незалежність, суверенітет і територіальну цілісність.

Культура
29.08.2023

Сьогодні ми разом вшановуємо незламних духом захисників України, які віддали своє життя в боротьбі за нашу незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Для нас кожен з них – справжній герой, чия жертва заслуговує безмежної вдячності і пошани.

День пам’яті захисників України, встановлений Указом Президента України, символізує нашу вдячність тим, хто відстоював нашу країну в найважчі моменти. Зараз, коли Україна проходить через випробування війни, ми об'єднуємося сильніше ніж будь-коли, показуючи світові нашу непохитну волю та рішучість.
🌻 Акція “Сонях” - Вічна Пам'ять Героям! 🌻 - це наш спільний символ пам'яті, що об'єднує покоління. Квітка соняшника стає знаком відданості та героїзму. Ми пам'ятаємо тих, хто загинув під Іловайськом, і всіх, хто віддав своє життя в сьогоднішній війні. Це не лише символ, а й нагадування про важливість об'єднаності нашої країни.
Саме зараз, коли наші воїни відстоюють нашу землю, ми повинні підтримувати їх дух, зберігати пам'ять та долати випробування разом. Наша нація виявляє неймовірну міцність і солідарність, і саме це робить нас сильними у важкі часи.
Нехай кожна пелюстка соняшника нагадує нам про те, що герої не вмирають, а живуть в наших серцях. Ми пишаємося тим, що ми українці, і покладаємо квітку соняха як символ вічної пам'яті та вдячності перед тими, хто стоїть на захисті нашої країни. 🇺🇦❤️

Слава Україні!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше