Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проект «EU4Youth – розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні»

Новина
16.06.2021

До нашої громади завітала Яна Лисунець, координаторка Лабораторії у Дніпропетровській області проекту «EU4Youth – розкриття потенціалу молодих соціальних підприємців в Молдові та Україні», голова ГО «Надійна Сила».

На зустрічі гостя ознайомила присутніх з напрямками роботи проекту, розповіла про перспективи, що надає проект для розвитку соціального підприємництва в громаді, а також презентувала діяльність Лабораторій молодіжного соціального підприємництва в Україні.

 Проект фінансується Європейським Союзом в рамках його програми EU4Youth та реалізується Інститутом імені Густава Штреземана (GSI) (Німеччина), «Egalite International» (Україна), організацією «AXA Management Consulting» (Молдова), Асоціацією «ECO-RAZENI» (Молдова), Національним центром допомоги та інформування для НУО в Молдові «CONTACT» (Молдова) та «Pro NGO!» (Німеччина). 

У заході взяли участь селищний голова Петро Сегедій, заступник селищного голови Антон Масько, учні КЗ "Софіївська опорна ЗОШ І-ІІІ ст." та  Державного професійно-технічного навчального закладу "Софіївський професійний ліцей", підприємці Наталя Єрома, Анастасія Качан, Олена Ащаулова та працівники КЗ «Софіївська центральна бібліотека».

Усі присутні були зацікавлені у розвитку соціального підприємництва, бо у віддалених селах Дніпропетровщини це питання має дуже важливе значення. У форматі діалогу обговорили проблемні питання місцевого економічного розвитку громади: на що необхідно звернути увагу, можливості подальшої співпраці щодо розвитку соціального підприємництва на території громади.

Важливою складовою розвитку соціального бізнесу є потреба у організації навчально-консультативних тренінгів, які допоможуть майбутнім підприємцям та дадуть нові можливості відкриття робочих місць на селі.

Всіх зацікавлених та небайдужих, запрошує в групу із соціального підприємництва в якій є безліч можливостей для тих хто відкрив свій бізнес або планує відкриття. Дана група є внутрішньою комунікаційною платформою проекту EUnlocking і не використовується з метою реклами і просування проекту.

https://www.facebook.com/groups/EUnlockingUA/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше