Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розпочато будівництво нової сучасної амбулаторії з житлом для одного лікаря в с. Миколаївка

Новина
10.09.2020

09 вересня 2020 року Софіївський селищний голова Сегедій Петро провів робочу нараду з підрядною організацією на будівельному майданчику в с. Миколаївка стосовно будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини з житлом для одного лікаря, в рамках президентської програми. Реалізація проекту здійснюється за кошти державного бюджету та співфінансуванням з селищного.

Амбулаторія буде повністю забезпечена необхідним обладнанням: меблями, медичною апаратурою, комп’ютерною технікою та усім необхідним обладнанням для роботи сімейного лікаря. Буде проведено благоустрій та озеленення прилеглої території.

На разі розпочато підготовчі роботи. Виритий котлован під влаштування фундаменту, підводяться всі необхідні комунікаційні мережі.

Дуже сподіваємося, що дана будівля буде використовуватися за цільовим призначення та сприятиме розвитку системи охорони здоров’я у сільській місцевості

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше