Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Результати жеребкування

Новина
13.07.2021

13 липня 2021 року в приміщенні Софіївської селищної ради відбулося жеребкування серед кандидатур представників Дніпропетровської обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я України, Громадської організації «Криворізький центр розслідувань» для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Софіївський центр первинної-медико санітарної допомоги» Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області.

За результатами жеребкування до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Софіївський центр первинної-медико санітарної допомоги» Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області від представників галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності обрано:

  • Сампір Олег Степанович, громадська організація «Криворізький центр розслідувань»,
  • Нікулін Олександр Олександрович, громадська організація «Криворізький центр розслідувань»
  • Ратушна Світлана Миколаївна, Дніпропетровська обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше