Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ремонт дороги Т-04-19 в межах селища Софіївка.

Новина
30.07.2020

Нещодавно ми повідомляли, що за ініціативи селищного голови, відбулася робоча зустріч із начальником Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Чумаченко Д. С. щодо ремонту дороги Т-04-19 П'ятихатки - Апостолове – Зеленодольськ в межах селища Софіївка.

Було досягнуто домовленість, про ремонт дороги від об’їзної до колишнього магазину «Урожай», та від автовокзалу до газового господарства. І ось сьогодні, 29 липня, роботи по ремонту із боку об’їзної почалися.

Маємо надію, що роботи будуть виконані вчасно та якісно. Завтра планується комісійні обстеження якості робіт зональним представником служби, селищної ради та підрядника.

Працюємо і над тим, щоб якнайшвидше було відремонтовано і центральну частину вул. Незалежності. Про результати будемо інформувати додатково.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше