Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Обмін досвідом в рамках Програми DOBRE. Коропська громада Чернігівської області

Новина
20.08.2021
 
18-19 серпня 2021 року селищний голова Петро Сегедій, заступник селищного голови Антон Масько, начальник відділу виконавчого комітету софіївської селищної ради Світлана Шинкаренко відвідали Коропську громаду Чернігівської області.
Ознайомчий візит відбувся в рамках програми DOBRE ментор-менті.Наша громада є ментором (наставником) Коропської громади менті (учень) у Програмі DOBRE.
 
В рамках візиту було підписано  Угоду про співпрацю із Коропською громадою Чернігівської області.
Петро Юрійович презентував здобутки нашої громади, що викликало щирі захоплення представників виконавчого комітету та керівників комунальних підприємств Коропської селищної ради. 
В ході візиту ознайомилися з роботою територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), спеціалізованого лісогосподарського підприємства «Агролісгосп», комунального підприємства «Благоустрій».
Дізнались та ознайомились із роботою «Агролісгоспу» та з роботою комунального радіомовлення та бюро технічної інвентаризації.
 
Вразили та зацікавили методи дуже результативної роботи Коропського ЦНАПу та відділу державної реєстрації, цей досвід наша громада вивчатиме окремо.
 
Дуже сподобався терцентр, Університет третього віку, безкоштовне гаряче харчування для одиноких стареньких.
 
На території громади дуже багато цікавих історичних місць та храмів.
 
Ми мали змогу доторкнутися до історичної спадщини Коропщини − побували на екскурсії в Меморіальному музеї Миколи Кибальчича та Регіональному історико-археологічному музеї.
 
− Думаю, що це не остання наша зустріч, і надалі ми продовжимо нашу співпрацю. Якщо захочете приїхати до нас – ми радо зустрінемо та зробимо екскурсію по нашій громаді, − сказав Петро Сегедій. − З того, що я побачив і почув − видно, що ваш голова вміє і хоче працювати. Разом у нас все буде добре.
 
Візит нашої делегації громади-ментора відбувся у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше