Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ПРОБАЦІЯ В ДІЇ

Новина
07.06.2019

ПРОБАЦІЯ В ДІЇ

 Співпраця з органами місцевого самоврядування

Відповідно до пункту 1 розділу II Порядку взаємодії установ виконання покарань, уповноважених органів з питань пробації та суб’єктів соціального патронажу під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк затвердженого наказом Міністерства юстиції України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства внутрішніх справ уповноважений орган з питань пробації за зверненням установи виконання покарань (слідчого ізолятора) вживає заходів щодо залучення спостережних комісій, суб’єктів соціального патронажу тощо до процесу підготовки засуджених до звільнення, зокрема участі у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Згідно пункту 4 розділу II Порядку у разі надходження з установи виконання покарань (слідчого ізолятора) повідомлення-запиту щодо можливості проживання засудженим за обраним місцем проживання уповноважений орган з питань пробації звертається до органу житлово-комунального господарства, об’єднання співвласників з метою перевірки наявності житлового приміщення, осіб, які в ньому проживають, та права засудженого на проживання в зазначеному приміщенні після звільнення.

Так, 23.09.2019  начальником Софіївського районного сектору Галушкою Оксаною Григорівною проведено зустріч із заступником голови Софіївської селищної ради Маськом Антоном Олеговичем та обговорено питання щодо спільної діяльності у вищезазначеному питанні та визначено відповідні пріоритети та напрямки роботи у допомозі засудженому, який потребуватиме житлового приміщення.

 

Оксана ГАЛУШКА

Начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше