Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про деякі питання регулювання містобудівної діяльності

Новина
03.02.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту

 “ Про деякі питання регулювання містобудівної діяльності

 

Розробник — відділ містобудування, архітектури, будівництва та благоустрою території виконавчого комітету Софіївської селищної ради.

Прийняття проекту регуляторного акту “ Про деякі питання регулювання містобудівної діяльності врегулює порядок надання висновків погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у межах населеного пункту, на якій розташовано об’єкт будівництва або планується розташування такого об’єкта та видачі містобудівних умов та обмежень земельної ділянки.

Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту “ Про деякі питання регулювання містобудівної діяльності ” розміщено на офіційному веб-сайті громади.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за поштовою адресою: вул. Шкільна, 19, смт Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область, 53100, каб. 208.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше