Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентували бюджет для громадян

Новина
05.11.2019

Мешканці громади є власниками місцевого бюджету і повинні знати – звідки у громаду надходять гроші, та як їх використовують. Проте, зазвичай, інформація про бюджет громади оприлюднюється у вигляді безкінечних документів зі складними цифрами і незрозумілими кодами. Зробити зрозумілим бюджет для громади нам допомагають представники Громадського Партнерства “За прозорі місцеві бюджети”, які в рамках програми DOBRE розробляють та презентують у громадах бюджети для громадян.

Тож сьогодні до нас завітали Олексій Андреєв та Ольга Іванцова, які презентували мешканцям громади бюджет Софіївської ОТГ 2019 року у вигляді буклету, де простою мовою, з використанням інфографіки та зрозумілих пояснень представлена інформація про місцевий бюджет. Обговорили те, як можна впливати на бюджет своєї громади, на чому він заснований, звідки надходять і куди витрачаються гроші з бюджету.

Під час заходу було зібрано десятки пропозицій від громадян до бюджету на 2020 рік. Свої ж пропозиції Ви можете надати онлайн відправивши звернення на сайті громади.

Всі бажаючі можуть отримати примірник бюджету для громадян у виконавчому комітеті Софіївської селищної ради, приміщені старостату або закладах культури громади. Також його можна завантажити в електронному вигляді та порівняти з минулорічним.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше