Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про встановлення туристичного збору»

Новина
21.04.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту Софіївської селищної  ради

«Про встановлення туристичного збору»

 

Відповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Софіївської селищної ради  «Про встановлення туристичного збору» та аналізу його регуляторного впливу.

Розробником зазначеного проєкту регуляторного акта є  Софіївська селищна  рада.

Метою прийняття цього регуляторного акту є – збільшення надходжень коштів до місцевого бюджету. Проєктом регуляторного акта передбачається створити рівні права і можливості для всіх фізичних осіб - підприємців, які здійснюють підприємницьку діяльність на території Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади та  забезпечити надходження до загального фонду місцевого бюджету, що забезпечить фінансування програм.

Дія цього регуляторного акта поширюватиметься на всій території Софіївської селищної ради, а його вимоги будуть обов’язкові для виконання всіма суб’єктами господарювання, що здійснюють свою діяльність на території Софіївської селищної ради.

Проєкт рішення  Софіївської селищної  ради  «Про встановлення туристичного збору» та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено шляхом розміщення на офіційному сайті  Софіївської селищної ради sofotg.gov.ua у розділі «Бюджет» 21 квітня 2020 року

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту рішення  Софіївської селищної ради  «Про встановлення туристичного збору» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до проєкту зазначеного рішення та аналізу його регуляторного впливу прийматимуться Софіївською селищною радою

поштою на адресу - 53100, Софіївська селищна  рада, вул. Шкільна, 19 , смт.Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область, каб. 104.

телефоном – (05650)28483, факсом - (05650)29071;

на електронну адресу – sofselrad@ukr.net   

Зауваження та пропозиції приймаються до 22 травня 2020 року в письмовому, електронному та/або усному вигляді (засобами телефонного зв’язку)

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше