Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про намір зміни тарифу на послуги зі збирання та перевезення побутових відходів на території смт Софіївка та с. Петрове

Житлово-комунальне господарство
19.02.2024

Повідомлення про намір зміни тарифу на послуги зі збирання та перевезення побутових відходів.

КП «Софіївське» інформує споживачів про намір коригування тарифів на послугу зі збирання та перевезення побутових відходів для всіх категорій споживачів на території смт Софіївка та с. Петрове, Софіївської селищної територіальної громади, Криворізького району, Дніпропетровської області.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006р. №1031 «Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів», у зв’язку з ростом складових тарифу з незалежних причин від підприємства, а саме: збільшення ПММ, збільшення прожиткового мінімуму, мінімальної заробітної плати, Комунальне підприємство «Софіївське» звернулося до Виконавчого комітету Софіївської селищної ради з проханням коригувати та затвердити економічно обґрунтований тариф на  послугу зі збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Софіївської територіальної громади смт Софіївка та с. Петрове.

Запропоновані на затвердження тарифи такі:

  • населення багатоквартирних будинків – 27,00 грн. з ПДВ з одного мешканця;
  • населення приватного сектора – 29,00 грн. з ПДВ з одного мешканця;
  • бюджетні установи – 253,20 грн за 1м3 з ПДВ;
  • госпрозрахункові підприємства – 292,16 грн за 1м3 з ПДВ.

Зауваження та пропозиції від фізичних, юридичних осіб та їхніх об’єднань приймаються протягом 10 календарних днів з моменту публікації за адресою: смт Софіївка, вул. Карпенка, 20 або за тел. 098 252 59 23.

Електронна пошта: sofiev_kp@ukr.net.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше