Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 8-ї сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

Новина
17.05.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

про пленарне засідання восьмої сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

26 травня 2021 року о 13-й годині в сесійній залі Софіївської селищної ради за адресою: смт Софіївка, вул. Шкільна, 19 скликається пленарне засідання 8 сесії селищної ради.

Рекомендуємо депутатам прибути на сесію у засобах індивідуального захисту, дотримуватися по відношенню один до одного безпечної дистанції та інших рекомендацій, запропонованих МОЗ України.

На розгляд пленарного засідання пропонується внести наступні питання:

  1. Про виконання місцевого бюджету Софіївської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року.
  2. Про затвердження інших субвенцій з місцевого бюджету, що надаватимуться з Софіївського селищного бюджету у 2021 році.
  3. Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2020 №114-3/VIII «Про місцевий бюджет Софіївської селищної територіальної громади на 2021 рік».
  4. Про внесення змін до  рішення сесії селищної ради від 16.12.2020р. №90-3/VIII « Про погодження фінансового плану  Комунального підприємства «Софіївська центральна лікарня»  на   2021 рік.
  5. Про передачу майна.
  6. Про затвердження звіту з моніторингу реалізації Стратегії сталого розвитку Софіївської селищної територіальної громади на 2018-2028 роки за 2020 рік.
  7. Про  надання згоди на передачу майна до комунальної власності Софіївської селищної ради
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої передачі в оренду.
  12. Про передачу земельних ділянок сільськогосподарського призначення з державної власності в комунальну власність.
  13. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  15. Про вилучення земельної ділянки за добровільною відмовою.
  16. Про скасування рішення сесії.
  17. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  18. Про внесення змін у договір про встановлення особистого земельного сервітуту.
  19. Про укладення попереднього договору щодо укладання договору оренди (основного договору) земельної ділянки в майбутньому.
  20. Про укладення договору про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне користування земельною ділянкою.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у власність.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок членам селянського (фермерського) господарства «СЛАВУТИЧ» з подальшою передачею у власність для ведення фермерського господарства.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби.
  24. Про зміну виду використання земельної ділянки.
  25. Про резервування земельної ділянки для розширення кладовища.
  26. Різне.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше