Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 62-ї сесії

Новина
16.06.2020

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про скликання  шістдесят другої сесії Софіївської селищної ради VII скликання

24 червня 2020 року о 13-й годині в залі засідань Софіївської селищної ради    (смт Софіївка, вул. Шкільна, 19, другий поверх) скликається 62 сесія селищної ради. Рекомендую депутатам прибути на сесію у засобах індивідуального захисту, дотримуватися по відношенню один до одного безпечної дистанції та інших рекомендацій, запропонованих МОЗ України.

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.12.2019 №2797-55/VII «Про Софіївський селищний бюджет на 2020 рік».
  2. Про встановлення ставок єдиного податку.
  3. Про встановлення туристичного збору.
  4. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18 грудня 2019 року «2798-55/VII «Про упорядкування структури та умов оплати праці селищного голови».
  5. Про затвердження штатного розпису Виконавчого комітету Софіївської селищної ради на 2020 рік.
  6. Про виконання Новоюлівського сільського бюджету за І квартал 2020 року.
  7. Про внесення змін до рішення Новоюлівської сільської ради від 16.12.2019 року №1003-36/VІІ «Про затвердження штатного розпису апарату управління Новоюлівської сільської ради».
  8. Про виконання Кам'янського сільського бюджету за І квартал 2020 року.
  9. Про внесення змін до штатного розпису.
  10. Про продаж об’єкта малої приватизації- нежитлової будівлі (магазину).
  11. Про підтримку електронної петиції «Якісна питна вода для дітей».
  12. Про внесення змін до рішення селищної ради від 24.02.2019 №2319-43/VII «Про затвердження граничної чисельності та штату працівників КЗ «Миколаївська ЗОШ І-ІІІ ст.» та КЗ «Володимирівська ЗОШ І-ІІ ст.»
  13. Про встановлення ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її  у власність.
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для подальшої передачі у власність.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для подальшої передачі в оренду.
  18. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  19. Про вилучення земельної ділянки за добровільною відмовою.
  20. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  22. Про погодження виділення земельної ділянки для розташування пасіки.
  23. Про погодження передачі земельної ділянки сільськогосподарського призначення у власність для ведення особистого селянського господарства.
  24. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок членам фермерського господарства «ЯСОН РУНО» з подальшою передачею у власність для ведення фермерського господарства.
  26. Про укладення договору про відшкодування втрат від недоотримання коштів за фактичне користування земельною ділянкою.
  27. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку.
  28. Про встановлення ставок орендної плати.
  29. Про затвердження звіту з реалізації Стратегії розвитку Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади за 2019 рік.
  30. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.11. 2017 №1470-29/VII «Про затвердження структури виконавчого комітету Софіївської селищної ради та її виконавчих органів» ( із змінами і доповненнями).
  31. Різне.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше