Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 61-ї сесії

Новина
20.05.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

про скликання  шістдесят першої сесії Софіївської селищної ради VII скликання

 

27 травня 2020 року о 13.00 у глядацькій  залі КЗ «Софіївський Будинок культури» (смт Софіївка, вул. Незалежності, 91) скликається  61 сесія селищної ради.

 

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про виконання Софіївського селищного бюджету за І квартал 2020 року.
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.12.2019 №2797-55/VII «Про Софіївський селищний бюджет на 2020 рік».
  3. Про внесення змін до рішення Кам’янської сільської ради від 20.12.2019 року № 713-43/VІІ «Про сільський бюджет на 2020 рік.
  4. Про внесення змін до рішення Кам’янської сільської ради від 20.12.2019 року № 705-43/VІІ «Про затвердження   Програми  соціально-економічного розвитку Кам’янської сільської ради  на 2020 рік.
  5. Про передачу інших субвенцій із Кам’янського сільського бюджету.
  6. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Софіївської селищної ради.
  7. Про продаж об’єкта малої приватизації-нежитлової будівлі (магазину).
  8. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.11. 2017 №1470-29/VII «Про затвердження структури виконавчого комітету Софіївської селищної ради та її виконавчих органів» ( із змінами і доповненнями).
  9. Про деякі питання регулювання містобудівної діяльності.
  10. Про Бюджет участі (громадський бюджет) Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  13. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  14. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  15. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  16. Про внесення змін у рішення сесії.
  17. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої оренди.
  18. Про укладення договору про відшкодування витрат від недоотримання коштів радою за фактичне користування землею.
  19. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої реєстрації права комунальної власності.
  20. Різне.

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше