Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 55-ї сесії

Новина
09.12.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

про скликання п’ятдесят четвертої сесії Софіївської селищної ради сьомого скликання

18 грудня 2019 року о 13.00 в залі засідань Софіївської селищної ради (смт Софіївка, вул. Шкільна, 19, другий поверх) скликається 55 сесія селищної ради.

 

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про затвердження Програми соціально – економічного та культурного розвитку Софіївської селищної ради на 2020 рік.
  2. Про встановлення розміру допомоги сім’ям загиблих учасників АТО.
  3. Про встановлення розміру допомоги сім’ям загиблих воїнів в Афганістані.
  4. Про встановлення розміру матеріальної допомоги незахищених верств населення та особам, які опинилися у складних життєвих обставинах.
  5. Про встановлення розміру допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого.
  6. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Софіївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік.
  7. Про погодження фінансового плану Комунального підприємства «Софіївська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради на І квартал 2020 року.
  8. Про затвердження інших субвенцій з місцевого бюджету, що надаватимуться з Софіївського селищного бюджету у 2020 році.
  9. Про затвердження субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів, шо надаватиметься з Софіївського селищного бюджету у 2020 році.
  10. Про Софіївський селищний бюджет на 2020 рік.
  11. Про упорядкування структури та умов оплати праці селищного голови.
  12. Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників виконавчого комітету селищної ради.
  13. Про затвердження чисельності виконавчого комітету селищної ради та витрат на його утримання.
  14. Про забезпечення дисципліни споживання енергоносіїв установами селищної ради на 2020 рік.
  15. Про внесення змін до рішення селищної ради від 12.12.2018 №2198-41/VII «Про Софіївський селищний бюджет на 2019 рік».
  16. Про внесення змін до штатного розпису комунального закладу «Софіївський Будинок культури» Софіївської селищної ради.
  17. Про затвердження плану удосконалення надання послуги з водопостачання на території Софіївської селищної ради на 2019-2023 роки.
  18. Про затвердження проектів переможців Бюджету участі на 2020 рік та їх фінансування.
  19. Про внесення змін до рішення селищної ради від 10.07.2018 №1899-36/VII «Про Стратегію сталого розвитку Софіївської селищної ОТГ на 2018-2028 роки».
  20. Про затвердження концептуальної ідеї бренду Софіївської об`єднаної територіальної громади та її логотипу.
  21. Про внесення змін до рішення селищної ради від 28.08.2019 №2641-49/VII «Про затвердження Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території Софіївської селищної ради на період 2020 року».
  22. Про затвердження Програми з підвищення ефективності управління активами Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.
  23. Про приймання службової квартири до комунальної власності Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади.
  24. Про приймання юридичної особи та її майна до комунальної власності Софіївської селищної об’єднаної територіальної громади.
  25. Про затвердження Плану роботи Софіївської селищної ради VII скликання та її виконавчого комітету на 2020 рік.
  26. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Софіївської селищної на 2020 рік.
  27. Про затвердження Програми навчання та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів Софіївської селищної ради.
  28. Про встановлення стимулюючих виплат директору комунального підприємства «Софіївська центральна районна лікарня» Дніпропетровської обласної ради» Лейченко С.А.
  29. Про затвердження розпоряджень селищного голови, прийнятих у міжсесійний період.
  30. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15.11.2017 №1470-29/VІІ «Про затвердження структури виконавчого комітету Софіївської селищної ради та її виконавчих органів».
  31. Про встановлення пільг на батьківську плату за харчування дітей закладів освіти Софіївської селищної ради на 2020 рік.
  32. Про встановлення вартості харчування дітей в закладах освіти Софіївської селищної ради на 2020 рік.
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  36. Про передачу земельної ділянки в комунальну власність.
  37. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  38. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  40. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки.
  41. Про перехід права користування на земельну ділянку при переході права на будівлю і споруди за цивільною угодою на умовах оренди.
  42. Про укладення договору оренди землі.
  43. Про внесення змін у рішення сесії від 10 липня 2019 року №2509-48/VІІ «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку».
  44. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для подальшої оренди.
  46. Про скасування рішення сесії.
  47. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства за рахунок земель фермерського господарства.
  48. Про затвердження Положення про порядок надання земельних ділянок громадянам для ведення особистого селянського господарства на території Софіївської селищної ради.
  49. Про затвердження Програми стимулювання об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території Софіївської селищної ради до ефективного використання енергетичних ресурсів на 2020 рік
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше