Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 52-ї сесії

Новина
25.09.2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

про скликання позачергової п’ятдесят другої сесії Софіївської селищної ради сьомого скликання

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Регламенту роботи Софіївської селищної ради, затвердженого рішенням селищної ради від 28 серпня 2019 року № 2553-49/VII, 27 вересня 2019 року о 13.00 в залі засідань Софіївської селищної ради скликається позачергова 52 сесія селищної ради.

На розгляд сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про добровільне приєднання територіальних громад до об’єднаної територіальної громади.
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  3. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для подальшої передачі у власність.
  5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  6. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  8. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше