Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 51-ї сесії

Новина
09.09.2019

 

16 вересня 2019 року о 13.00 год. в залі засідань Софіївської селищної ради, за адресою: смт Софіївка, вул. Шкільна, 19 (другий поверх) відбудеться пленарне засідання 51-ї сесії Софіївської селищної ради VII скликання.

На розгляд 51 сесії пропонується внести наступні питання:

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  2. Про затвердження проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва для подальшої передачі у власність.
  4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  5. Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) та подальшої передачі у власність.
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  7. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  8. Про списання комунального майна Софіївської селищної ради.
  9. Про затвердження структури та штатного розпису Комунального закладу «Широківський центр громадської активності» Софіївської селищної ради.
  10. Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території смт Софіївка.
  11. Різне.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше