Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 17-ї сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

Новина
03.12.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ

про пленарне засідання сімнадцятої сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

15 грудня 2021 року о 13-й годині  в сесійній   залі Софіївської селищної ради за адресою: смт Софіївка, бульвар Шевченка, 19 скликається пленарне засідання 17 сесії селищної ради. Рекомендуємо депутатам  прибути на сесію у засобах індивідуального захисту, дотримуватися по відношенню один до одного безпечної дистанції та інших рекомендацій, запропонованих МОЗ України.

На розгляд пленарного засідання пропонується внести наступні питання:

 

  1. Про затвердження Положення про порядок передачі квартир (будинків), у власність громадян на території Софіївської селищної територіальної громади.
  2. Про встановлення вартості харчування дітей у закладах освіти Софіївської селищної ради на 2022 рік.
  3. Про встановлення пільг на батьківську плату за харчування дітей закладів освіти Софіївської селищної ради на 2022 рік.
  4. Про затвердження Порядку надання пільг по оплаті за харчування дітей у закладах освіти Софіївської селищної ради.
  5. Про внесення змін до установчих документів відділу освіти виконавчого комітету Софіївської селищної ради.
  6. Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2020 №106-3/VIII «Про Стратегію сталого розвитку Софіївської селищної ОТГ на 2018-2028 роки».
  7. Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.12.2020 №114-3/VIII «Про місцевий бюджет Софіївської селищної територіальної громади на 2021 рік».
  8. Про бюджет Софіївської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  9. Про встановлення розміру допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого.
  10. Про встановлення розміру допомоги сім’ям загиблих воїнів в Афганістані.
  11. Про встановлення розміру допомоги сім’ям загиблих учасників АТО.
  12. Про встановлення розміру матеріальної допомоги незахищеним верствам населення та особам, які опинилися у складних життєвих обставинах.
  13. Про забезпечення дисципліни споживання енергоносіїв установами селищної ради на 2022 рік.
  14. Про затвердження Програми соціально- економічного та культурного розвитку Софіївської селищної ради на 2022 рік.
  15. Про затвердження штатної чисельності апарату Виконавчого комітету селищної ради та витрат на його утримання.
  16. Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників Виконавчого апарату селищної ради.
  17. Про упорядкування структури та умов оплати праці селищного голови.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражу для подальшої передачі у власність.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  23. Про припинення договору оренди землі.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у власність.
  25. Про затвердження Програми розвитку земельних відносин та охорони земель у Софіївській селищній раді на 2022-2026 роки.
  26. Про затвердження звіту про виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та членів їх сімей- мешканців Софіївської громади на 2019-2021 роки.
  27. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.11.20220 №5-1/VІІІ «Про затвердження структури виконавчого комітету Софіївської селищної ради та її виконавчих органів».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше