Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пенітенціарна пробація

Новина
10.09.2019

Пенітенціарна пробація

Нещодавно на адресу Софіївського районного сектору надійшов запит від державної установи виконання покарань стосовно засудженого до позбавлення волі, якого у жовтні 2019 року буде звільнено умовно-достроково. Вивчивши матеріали, направлені установою, було виявлено, що засуджений, який підлягає звільненню, потребує допомоги у побутовому влаштуванні.

Згідно пункту 4 розділу 2 Порядку у разі надходження з установи виконання покарань  (слідчого ізолятора) повідомлення-запиту щодо можливості проживання засудженого за обраним ним місцем проживання уповноважений орган з питань пробації звертається до органу житлово- комунального господарства, об’єднання співвласників багатоповерхового будинку або органу місцевого самоврдування з метою перевірки наявності житлового приміщення, осіб, які в ньому проживають, та права засудженого на проживання в зазначеному приміщенні після звільнення. У разі якщо право на проживання в житловому приміщенні потребуватиме погодження з фізичними або юридичними особами, уповноважений орган з питань пробації звертається для з’ясування цього питання до фізичних або юридичних осіб.

Так, начальником Софіївського районного сектору Галушкою Оксаною Григорівною надіслано до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення обласної державної адміністрації за обраним засудженим місцем проживання повідомлення-запит у зв’язку з виявленням факту неможливості проживання засудженого за обраним ним місцем проживання для визначення шляхів щодо організації притулку.

 

Оксана ГАЛУШКА

Начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше