Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошуємо конкурс на зайняття посади завідувача КП «Софіївська центральна аптека №100»

Оголошення
29.10.2021

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на зайняття посади завідувача

Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100»

Правові підстави проведення конкурсу: Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. №1094 « Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, розпорядження селищного голови від 06.10.2021 №135-од «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Комунального  підприємства «Софіївська центральна аптека №100».

Найменування закладу: Комунальне  підприємство «Софіївська центральна аптека №100» Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області.

Юридичне місце знаходження закладу: Україна, 53100, вулиця Карпенка, будинок № 7, селище міського типу Софіївка Софіївського району Дніпропетровської області.

Фактичне місце знаходження закладу: Україна, 53100, вулиця Карпенка, будинок № 7, селище міського типу Софіївка Софіївського району Дніпропетровської області.

Основні напрямки його діяльності:

  • роздрібна та оптова реалізація ліків, лікарських засобі та їх виготовлення, імунобіологічних препаратів та виробів медичного призначення;
  • роздрібна та оптова реалізація  медичної техніки, медичного інструментарю та оптики;

 Структурними підрозділами закладу є:

відокремлений структурний підрозділ «Аптека №1» за адресою вул.40 років Перемоги, будинок 31 село Вакулове Криворізького району Дніпропетровської області.

Назва вакантної посади: завідувач Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100» Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області.

Дата початку приймання документів для участі у конкурсі: з 29 жовтня 2021р.

Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: 28 листопада 202 1 включно до 17.00 год.

Адреса приймання документів для участі в конкурсі: Україна, 53100, вулиця Шкільна, 19, селище міського типу Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область, адмінбудівля Софіївської селищної ради, ІІ поверх, каб.202.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок:

(05650)2-85-10, E-Mail: sofselrad@ukr.net 

Перелік документів, що подаються претендентом особисто або надсилаються поштою конкурсній комісії для участі у конкурсі:

  1. копію паспорта громадянина України;
  2. письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою, згідно з додатком 1;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографію;
  5. копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  6. згоду на обробку персональних даний згідно з додатком 2;
  7. конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі(флешка, диск, інше),
  8. довідку про відсутність судимості;
  9. медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
  10. попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
  11. заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно з додатком 4;
  12. підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого ч.3 ст. 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Претендент на участь у конкурсі може подати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші). Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Документи, крім заяви про участь в конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Вимоги до претендента:

Повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "Фармація", спеціальністю "Фармація". Проходження інтернатури за спеціальністю "Провізор загального профілю" з наступною спеціалізацією за фахом "Провізор-організатор". Підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо). Наявність сертифіката провізора-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності. Стаж роботи за фахом - не менше 5 років..

Керівник закладу повинен знати чинне законодавство про охорону здоров'я та нормативні документи, що регламентують діяльність органів управління і закладів охорони здоров'я; організацію фармацевтичної служби в державі; організацію ефективної діяльності аптечних закладів; організацію процесу виготовлення і контролю якості ліків, відпуску виготовлених лікарських форм і готових лікарських засобів, зберігання лікарських засобів і товарів медичного призначення; основні принципи ціноутворення на медикаменти, формування ринку фармацевтичних товарів, визначення попиту та потреби в лікарських препаратах і товарах медичного призначення з урахуванням кон'юнктури фармацевтичного ринку; міжнародні правила здійснення експортно-імпортних операцій; основи бухгалтерського обліку і звітності; документи, що визначають потужність, структуру, штатний розпис закладу, укомплектованість підрозділів та потребу в кадрах; нормативні акти щодо підготовки, підвищення кваліфікації та атестації фармацевтичних працівників; порядок ведення облікової та звітної документації; організацію матеріальної відповідальності членів колективу залежно від структури закладу; методи фармацевтичного обстеження (інспектування) аптечних закладів; сучасну літературу за фахом, методи її аналізу та узагальнення; організацію фармацевтичної інформації.

Вимоги до конкурсної пропозиції: конкурсна пропозиція повинна містити проект плану розвитку Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100» на середньострокову перспективу три роки, в якому передбачаються:

  • план реформування Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100»;
  • заходи з виконання завдань Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100» і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників лікарні, підвищення ефективності її діяльності, запобігання корупції;
  • пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100»;
  • пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності Комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100».

Умови оплати праці керівника закладу із зазначенням істотних умов контракту:

Керівнику надається право мати суміщення до 50% та сумісництво до 0,5 посадового окладу провізора в разі наявності кваліфікаційних вимог за погодженням з керівником Органу управління майном.

За виконання обов’язків, за контрактом, керівнику передбачається заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених:

посадового окладу;

щоквартальної та річної премії в розмірі до трьох місячних посадових окладів керівника підприємства за погодженням керівника  Органу управління майном;

доплати до посадового окладу за науковий ступінь кандидата або доктора наук у розмірі відповідно 15 і 20 відсотків.

Керівник зобов’язаний безпосередньо і через адміністрацію закладу здійснювати поточне управління (керівництво) закладом з метою забезпечення виконання його статутних завдань, надання належної, якісної та кваліфікованої медичної допомоги, ефективної діяльності закладу, раціональне використання і збереження закріпленого за закладом майна, а орган управління зобов’язується створювати належні умови для матеріального забезпечення і організації праці завідувача.

Керівникові надається щорічна оплачувана відпустка 24 календарних дні.

Дата проведення конкурсу:

03 грудня 2021 року о 10.00 год. - засідання конкурсної комісії щодо розгляду заяв претендентів і поданих до них документів.

03 грудня 2021 року об 11.00 год. - засідання конкурсної комісії із заслуховуванням конкурсних пропозицій учасників конкурсу, проведення з ними співбесіди та здійснення шляхом голосування відбору з числа учасників конкурсу однієї кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу.

Місце проведення конкурсу за адресою: Україна, 53100, вулиця Шкільна, 19, селище міського типу Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область, адмінбудівля Софіївської селищної ради, ІІ поверх, приміщення сесійної зали.

Дата опублікування оголошення: 29 жовтня 2021 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше