Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошуємо конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗ «Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

Оголошення
27.09.2021

Софіївська селищна рада оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»

(місце знаходження закладу: вул. Квітнева,1  с. Миколаївка, Софіївський район, Дніпропетровська область)

Загальні вимоги до кандидатів: у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають  вищу освіту  ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, вільно володіють державною мовою та мають  організаторські здібності, психічний і фізичний стан  яких не перешкоджає виконанню професійних обов‘язків.

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати  та премії встановлюються згідно з контрактом відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298  «Про оплату праці працівників на основі єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» та наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ».

Особи, які претендують на зайняття вакантної посади директора комунального закладу освіти,  особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) подають такі документи:

  • письмову заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України«Про захист персональних даних»;
  • автобіографію та/або резюме;
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копії документів про вищу освіту ступеня не нижче магістра (з додатком);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • особовий листок з обліку кадрів;
  • 2 фото 4×6;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності;
  • державний сертифікат про рівень володіння державною мовою;
  • копію військового квитка або іншого документа (для військовозобов’язаних);
  • довідку про відсутність судимості;           
  • довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • перспективний план розвитку загальної середньої освіти на 6 років;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості.  

Термін  приймання документів: з 23 вересня 2021 року по 22 жовтня 2021 року включно.

Умови та строки проведення конкурсу.

 Конкурсний відбір здійснюється:

  • шляхом перевірки знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти  в формі  письмового тестування (тестові завдання розроблені відповідно наказу Міністерства освіти і науки України від 19.05.2020 №654 «Щодо примірного переліку питань);
  • перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти на шість років,  а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

Конкурсна комісія проводить перше засідання не пізніше 5 робочих днів з дня закінчення строку приймання документів в приміщенні Софіївської селищної ради за адресою: смт.Софіївка, вул. Шкільна, 19.

Документи приймаються за адресою: 53100, смт.Софіївка, вул. Шкільна, 19, головний спеціаліст з питань кадрової роботи Виконавчого комітету Софіївської селищної ради Моренко Г.Г. (кабінет 203),  e-mail: sofselrad@ukr.net.

Довідки за телефоном: (05650) 2-85-10.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше