Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошуємо конкурс на посаду директора КЗ «Софіївський історико-краєзнавчий музей»

Оголошення
26.08.2021

Софіївська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Софіївський історико-краєзнавчий музей»

(місце знаходження закладу: вул.Карпенка,1Б смт Софіївка, Софіївський  район, Дніпропетровська область)

Загальні вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури
не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Відповідно до статті 211 Закону України «Про культуру» керівником комунального закладу культури не може бути призначена особа, яка: за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена; має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення; є близькою особою або членом сім’ї керівника Засновника.

Особи, які беруть участь в конкурсі,  подають такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України«Про захист персональних даних»;
  • автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу культури, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси Виконавчого комітету Софіївської селищної ради. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Відповідно до п.9 ст.21 Закону України «Про культуру» для публічної презентації кандидати мають підготувати проекти програм розвитку Комунального закладу  «Софіївський історико-краєзнавчий музей»  на один і п'ять років, у яких повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться кандидатом на посаду, для вирішення проблем закладу, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності.

Інформація про КЗ «Софіївський історико-краєзнавчий музей»:

Кількість штатних одиниць – 2,5, в т. ч.: 1 – директор, 
1 – фахівець, 0,5 –прибиральник службових приміщень . Посадовий оклад керівника –  відповідно до присвоєного тарифного розряду згідно наказу Міністерства культури України від 18.10.2005 №745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки». Боргів по виплаті заробітної плати та оплати комунальних послуг не має. Матеріально-технічна база закладу щорічно оновлюється.

Дата початку приймання документів: 26 серпня 2021 року по 25 вересня 2021 року включно.

Умови та строки проведення конкурсу.

Персональний склад конкурсної комісії буде сформовано протягом 30 днів після оголошення конкурсу. Склад, порядок формування і повноваження конкурсної комісії визначаються ст. 213 Закону України «Про культуру».

Конкурсна комісія проводить перше засідання через 10 днів після закінчення строку приймання документів.

Громадські організації у сфері культури відповідного функціонального спрямування подають по три кандидатури Засновнику (Софіївська селищна рада), який шляхом жеребкування визначає трьох кандидатів до складу конкурсної комісії.

Члени конкурсної комісії мають бути неупередженими та незалежними. 

Документи приймаються за адресою: 53100, смт.Софіївка , вул. Шкільна, 19, спеціаліст з питань кадрової роботи (кабінет 203),
e-mail: sofselrad@ukr.net

Довідки за телефоном: (05650) 2-85-10               

 

ЗРАЗОК

заяви кандидата на участь у конкурсі

 

Голові конкурсної комісії.

______________________________

(прізвище, ім’я, по батькові кандидата)

 _______________________________ ,

який(а) проживає за адресою:

________________________________

тел. роб.:__________________________

тел. моб.: _________________________

е-mail:     

З А Я В А*

Прошу допустити мене до участі в конкурсі на заміщення вакантної посади ____________________________________________________________________.

(назва посади)

Ознайомлений(а) з обмеженнями, встановленими Законом України «Про запобігання корупції» та щодо особистої відповідальності за достовірність інформації у документах, доданих до цієї заяви та надаю згоду на обробку та використання моїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних».

До заяви додаю наступні документи:

- автобіографію;

- копію документа, що посвідчує особу (паспорта громадянина України);

- копії документів про вищу освіту;

-копію трудової книжки;

-копію військового квитка або іншого документа;

-особовий листок з обліку кадрів;

-2 фото 4×6;

-мотиваційний лист;

-рекомендаційні листи;

- інші документи, які підтверджують професійні та моральні якості ** (вказати, які саме).

_____________________                                                       _____________________

дата                                                                                    підпис

* Заява пишеться особою власноручно

* * За потреби

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше