Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Несплата за доставку газу: що чекає на боржників

Новина
11.06.2020

 

АТ «Дніпропетровськгаз» у період карантину створив всі умови, аби споживачі мали можливість сплачувати за доставку блакитного палива дистанційно, не наражаючи себе на небезпеку.

У газорозподільній компанії нагадують, відсутність регулярної сплати за доставку газу у майбутньому призведе до накопичення боргів. Відтак, споживачам доведеться розраховуватися одразу за кілька прострочених місяців, а це може суттєво "вдарити" по сімейному бюджету. Крім того, варто не забувати, що мораторій на відключення газу та інших життєво необхідних ресурсів діє лише на період карантину. Коли ж карантинні заходи буде припинено,  газорозподільна компанія буде вимушена обмежити подачу газу боржникам.

В АТ «Дніпропетровськгаз» закликають клієнтів сплачувати за послуги з розподілу газу до 20 числа кожного місяця. Це дасть змогу ретельніше планувати свій бюджет.

Для того, щоб клієнти не накопичували борги, спеціалістами АТ «Дніпропетровськгаз» були розроблені сервіси, завдяки яким можна сплатити за доставку газу дистанційно.

Особистий кабінет на сайті 104.ua – незамінний помічник у «газових» питаннях. Ресурс розроблено таким чином, щоб клієнти мали можливість з легкістю передавати показання лічильника, проаналізувати обсяги спожитого газу, а найголовніше – за лічені хвилини сплачувати за доставку блакитного палива.

Мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light стануть у пригоді споживачам, які цінують комфорт та зручність. Попри можливість сплачувати за доставку газу у кілька кліків, клієнти мають змогу створити та управляти обліковими записами своїх родичів та рідних.

Чат-бот 7104.ua у мобільному додатку Viber – це ще один зручний мобільний ресурс, який завжди у вашому смартфоні. У будь-який час клієнти АТ «Дніпропетровськгаз» можуть миттєво передавати показання та сплачувати за доставку газу.

Не накопичуйте борги, сплачуйте за доставку газу за допомогою онлайн-сервісів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше