Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пленарне засідання 18-ї сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

Новина
19.01.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ

про пленарне засідання вісімнадцятої сесії Софіївської селищної ради VIIІ скликання

26 січня 2022 року о 13-й годині  в сесійній   залі Софіївської селищної ради за адресою: смт Софіївка, бульвар Шевченка, 19 скликається пленарне засідання 18 сесії селищної ради. Рекомендуємо депутатам  прибути на сесію у засобах індивідуального захисту, дотримуватися по відношенню один до одного безпечної дистанції та інших рекомендацій, запропонованих МОЗ України.

На розгляд пленарного засідання пропонується внести наступні питання:

  1. Про затвердження Положення про порядок передачі квартир (будинків), у власність громадян на території Софіївської селищної територіальної громади.
  2. Про внесення змін до установчих документів КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ПОКАЗОВЕ».
  3. Про деякі питання управління майном комунальної власності Софіївської селищної територіальної громади.
  4. Про оренду майна комунальної власності Софіївської селищної територіальної громади.
  5. Про внесення змін до складу ліквідаційної комісії  КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛІДЕР».
  6. Про зняття з контролю та втрату чинності рішень Софіївської селищної ради.
  7. Про організацію громадських робіт на 2022 рік.
  8. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Софіївська центральна аптека №100» Софіївської селищної ради Софіївського району Дніпропетровської області на 2022 рік.
  9. Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2022-2025 роки.
  10. Про затвердження плану роботи Софіївської селищної ради на 2022 рік.
  11. Про затвердження Програми по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно- транспортної інфраструктури на території Софіївської селищної територіальної громади на 2022-2027 роки.
  12. Про надання дозволу на виготовлення детального плану частини території земельної ділянки.
  13. Про затвердження переліку назв вулиць та провулків населених пунктів Софіївської селищної територіальної громади.
  14. Про виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників бойових дій, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС та членів їх сімей- мешканців Софіївської громади на 2019-2021 роки.
  15. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі та передачу її у власність.
  16. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для подальшої передачі у власність.
  17. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі у власність.
  18. Про затвердження проєкту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаражу для подальшої передачі у власність.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  20. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу її у власність.
  21. Про надання дозволу на розроблення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку, господарських будівель та споруд для подальшої передачі  у власність.
  22. Про надання дозволу на виготовлення  проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу її у власність.
  23. Про скасування рішення сесії.
  24. Про затвердження переліку пасовищ на території Софіївської селищної ради, вид угідь яких змінювати заборонено.
  25. Про прийняття земельних ділянок державної власності в комунальну власність Софіївської селищної ради.
  26. Про затвердження вартості 1м2 присадибної земельної ділянки населених пунктів на території Софіївської селищної ради.
  27. Про припинення дії договору оренди землі.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосінні та випасання худоби.
  29. Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.
  30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок членам фермерського господарства «НЕКТАР» з подальшою передачею у власність для ведення фермерського господарства.
  31. Про внесення змін до рішення селищної ради від 18.11.2020 №5-1/VІІІ «Про затвердження структури виконавчого комітету Софіївської селищної ради та її виконавчих органів».
  32. Про надання повноважень  щодо здійснення реєстрації.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше