Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міжнародний день сім’ї

Новина
15.05.2020

Усвідомлюючи роль сім'ї в житті суспільства, 15 травня Генеральна Асамблея ООН оголосила Днем сім'ї. Будучи основою суспільства, сім'я залишається берегинею культурних традицій, загальнолюдських цінностей і наступності поколінь.

Немає міцніше на землі союзу, ніж щаслива і дружна сім'я. Це і початок нового життя, і продовження прекрасного роду, і шанування святості традицій. Сім'я - це найбільше щастя, яке людина може створити сама. Сьогодні, в Міжнародний день сім'ї, нам хочеться побажати: нехай дитячий сміх лунає всюди, а рідні будуть вам вірною опорою. Нехай вас завжди зігріває тепло любові. Бажаємо вашій родині бути квітучою, дружною і згуртованою. Благополуччя і добра всій сім'ї!

Нехай сімейний фотоальбом без кінця наповнюється кадрами щасливих миттєвостей!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше