Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Місцеві ініціативи в дії!

Новина
22.04.2020

Згідно з  рішенням виконавчого комітету Софіївської селищної ради від 13.09.2019 № 493 «Про забезпечення безпеки дорожнього руху» та з метою створення комфортних і безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху по вулиці Квітневій в смт Софіївка  було встановлено пристрої примусового зниження швидкості руху транспортних засобів («лежачі поліцейські»). Пристрої встановлено  відповідно до схеми організації дорожнього руху, погодженої патрульною поліцією  м. Кривий Ріг.

Щиро дякуємо сім’ям Степанюка Віталія і Костяннікова Владислава за надання фінансової допомоги та виконання робіт з установки двох пристроїв і дорожніх знаків.

Похвала вам від мешканців вулиці, селища та Софіївської селищної ради. Ваша добра справа дозволить уберегти водіїв, пасажирів та пішоходів від загрози дорожньо-транспортної пригоди на аварійно-небезпечній ділянці вулиці, у місці з поганим рівнем оглядовості-видимості в напрямку руху.

Ви - приклад для наслідування!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше