Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу впливу регуляторного акту - проекту рішення Софіївської селищної ради "Про затвердження Положення про порядок надання ритуальних послуг на території смт Софіївка"

Новина
17.07.2019

Розробник проекту – Софіївська селищна рада Софіївського району Дніпропетровської області.

Проект розміщено на сайті Софіївської ОТГ: https://sofotg.gov.ua/documents/cjy6wj1kam5lt0887i3ym3r54

Представлений регуляторний акт розроблений з метою запровадження порядку організації поховання та надання послуг, чіткого втзначення обов'язки надавачів ритуальних послуг та прав замовника цих послуг, допоможе покращити обслуговування населення в галузі похоронної діяльності шляхом інформування про суб'єктів господарювання, які працюють на ринку ритуальних послуг.

 Положення про порядок надання ритуальних послуг на території смт Софіївка визначає: учасників правовідносин у сфері поховання та надання ритуальних послуг; порядок організації та проведення поховання і надання ритуальних послуг населенню; порядок розміщення, облаштування, утримання та охорони місць поховань.

 Вказаний регуляторний акт розроблений для забезпечення упорядкування відносин між ритуальною службою та суб'єктами господарювання, які працюють на ринку ритуальних послуг, чітке визначення сфери дії ритуальної служби та суб'єктів господарювання, які працюють на ринку ритуальних послуг; визначання порядку організації поховання та надання зв'язаних з ним ритуальних послуг; зазначення обов'язків надавачів ритуальних послуг та прав замовника цих послуг; затвердження порядку розміщення, облаштування та отримання місць поховань; підвищення якості похоронного обслуговування.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, а також їх об’єднань до вказаного проекту рішення приймаються  упродовж місяця з дати оприлюднення проекту розробником: на поштову адресу  – 53100, вул. Шкільна, 19, смт Софіївка, Софіївський район, Дніпропетровська область; на електронну адресу – sofselrad@ukr.net

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше