Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

IV Міжнародний форум практиків партиципації - 2020

Новина
24.12.2019

Головна партиципативна подія року - IV Міжнародний форум практиків партиципації - 2020 вже зовсім скоро!

Які виклики участі мешканців та мешканок? Які особливості партиципаторних бюджетів України, Грузії, Португалії, Польщі, Молдови? Де шукати натхнення на подальші зміни? Про це і не тільки ми будемо говорити на Форумі 17-18 січня у Полтаві - одному із перших партиципативних міст України. Місце проведення - Краєзнавчий музей, вул. Конституції, 2

Це унікальна можливість поділитися власними успіхами, дізнатись досвід колег та в процесі воркшопів і дискусій зайти відповіді щодо викликів та шляхів удосконалення громадського бюджету. Якщо ти практик чи новачок громадського бюджету, або просто цікавишся партиципацією та учасницькими практиками - цей захід саме для тебе!

Реєстрація на Форум відкрита та доступна до 31 грудня 2019 року.

Форма реєстрації: тут

Про результати буде повідомлено до 6 січня 2020р. електронною поштою.

Організатори Форуму покривають витрати, що пов’язані з участю у Форумі (харчування, проживання). Звертаємо увагу, що транспортні витрати учасників не відшкодовуються!

Шановні колеги. Будь ласка, допоможіть нам скласти повну картину щодо розвитку Громадського бюджету в Україні заповнивши анкету.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше