Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Форум освітян 2023

Освіта
24.08.2023

24 серпня 2023 року відбулася нарада керівників закладів освіти громади, на якій підвели підсумки роботи у 2022-2023 навчальному році та окреслили основні завдання на новий навчальний рік в умовах воєнного стану.

Ми глибоко вдячні всім педагогам, учням, батькам та всім, хто долучився до навчального процесу в таких складних умовах. Спільно ми зуміли подолати багато труднощів і досягти хороших результатів. Це свідчить про нашу відданість освітнім цілям та нашу здатність працювати разом навіть у найскладніших обставинах.
Новий навчальний рік принесе нові виклики, але ми готові їх прийняти. Ми повинні знайти та втілити творчі підходи до навчання, забезпечити психологічну підтримку всім учасникам навчального процесу та зробити все можливе, щоб забезпечити якісну освіту навіть у цих нелегких умовах.
Разом ми крокуємо до перемоги! Нехай наша єдність, рішучість та віра в майбутнє допоможуть нам подолати всі труднощі та досягти нових висот. Нехай кожен учень відчуває підтримку своїх вчителів і батьків, а кожен вчитель - визнання своєї важливої ролі у підготовці майбутнього покоління.
Дякуємо всім за вашу плідну співпрацю та відданість справі освіти! Нехай цей рік принесе нам нові досягнення та перемоги, і ми разом зможемо зробити нашу громаду ще кращою та сильнішою.

Слава Україні!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше