Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційне повідомлення

Оголошення
15.07.2024

1). Інформація про об’єкт малої приватизації

Найменування об’єкта приватизації: будівля Миколаївської ФЛА ЗПСМ, загальною площею 493,1 кв.м (складові об’єкта: пральня, котел газовий, харчоблок, туалет, автогараж, котел універсальний, газовий лічильник, котельня, котел (2 шт.), котел газовий, погріб, басейн, водонапірна башта), розташована за адресою: вул. Квітнева, буд. 15, село Миколаївка, Криворізький район, Дніпропетровська область.

         - реєстраційний номер об’єкта: 1293576212252, форма власності – комунальна, власник – Софіївська селищна рада, дата реєстрації права комунальної власності – 11 грудня 2020 року.

Назва та контактні дані балансоутримувача: Виконавчий комітет Софіївської селищної ради, код ЄДРПОУ: 41053148, адреса: 53100, Дніпропетровська область, Криворізький район, селище Софіївка, бульвар Шевченка, 19; тел.(0564) 23-21-12; 23-21-10.

До складу об’єкта приватизації входять відповідно до технічного паспорту від 02.10.2015, виготовленого Софіївським бюро технічної інвентаризації:

 - будівля Миколаївської ФЛА ЗПСМ, що складається із 32 (тридцяти двох) нежитлових приміщень № 1-18, 20-26, 28-34,  2 (двох) тамбурів № 19, 27, загальною площею 493,1 кв.м.;

- будівля пральні, що складається із 1 (одного) приміщення № 2, тамбуру № 1 та комори № 3, площею 46,4 кв.м.;

- будівля харчоблоку, що складається  із 5 (п’яти) приміщень № 1-5, площею 64,5 кв.м.;

- будівля стоматології, що складається із 4 (чотирьох) приміщень № 4-7, кладової № 1, автогаражу № 2, складу № 3, площею 93,6 кв.м;

- будівля туалету, площею 2,0 кв.м;

- будівля туалету, площею 2,9 кв.м;

-вхід в погріб.

Складовими об’єкта також є котел газовий, котел універсальний, газовий лічильник, котельня, котел (2 шт.), котел газовий, басейн, водонапірна башта.

Інженерне забезпечення: електропостачання- не працює, опалення- не працює.

Об’єкт тривалий час не використовувався, згідно висновку експерта з питань будівельно-технічного дослідження № 51-23 знаходиться в аварійному стані.

Нежитлова будівля  в оренду не передана, жодні інші права третіх осіб на будівлю, обмеження (обтяження) не зареєстровані.

Земельна ділянка під вказаним об’єктом малої приватизації являється не сформованою відповідно до ст.791 Земельного кодексу України і не визначена як об’єкт цивільних прав, державна реєстрація права власності та права користування даної земельної ділянки не проводилася. Продаж об’єкту здійснюється без земельної ділянки.

Фотографічне зображення та план об’єкта додаються.

2). Інформація про аукціон

Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами

 Дата проведення аукціону: 24 липня 2024 року.

Після опублікування інформаційного повідомлення електронна торгова система автоматично встановлює для кожного електронного аукціону дату та час його проведення.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами, із зниженням стартової ціни встановлюється електронною торговою системою для кожного

електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19 години 30 хвилин до 20 години 30 хвилин дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

Кінцевий строк подання заяви на участь в електронному аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо з 16 години 15 хвилин до 16 години 45 хвилин дня проведення електронного аукціону.

 3). Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта.

Приватизація Об’єкта приватизації здійснюється відповідно до вимог законів України «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння процесам релокації підприємств в умовах воєнного стану та економічного відновлення держави» та Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (із змінами). Покупець об’єкта приватизації повинен відповідати вимогам, передбаченим у статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Умова аукціону – збереження цільового призначення будівлі як об’єкту соціально-культурного призначення – лікувально-профілактичний заклад та його функціонування протягом 1 (одного) року.

Стартова ціна об’єкта для:

 - аукціону з умовам - 848 000 грн. 00 коп. (вісімсот сорок вісім тисяч гривень 00 копійок) без урахування ПДВ;

- аукціону із зниженням стартової ціни - 424 000 грн 00 коп. (чотириста двадцять чотири тисячі гривень 00 копійок) без урахування ПДВ  ;

- аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 424 000 грн 00 коп. (чотириста двадцять чотири тисячі гривень 00 копійок) без урахування ПДВ ;

- повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (у разі, коли електронний аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій визнано таким, що не відбувся, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна»).- 424 000 грн 00 коп. (чотириста двадцять чотири тисячі гривень 00 копійок) без урахування ПДВ.

На остаточну ціну продажу нараховується ПДВ.

Розмір гарантійного внеску для :

  • аукціону з умовам 169600 грн. 00 коп. (сто шістдесят дев’ять тисяч шістсот гривень 00 копійок) (без урахування ПДВ);
  • аукціону із зниженням стартової ціни -84800 грн 00 коп. (вісімдесят чотири тисячі вісімсот гривень 00 копійок) (без урахування ПДВ);
  • аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій - 84800 грн 00 коп. (вісімдесят чотири тисячі вісімсот гривень 00 копійок) (без урахування ПДВ);
  • повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій 84800 грн 00 коп. (вісімдесят чотири тисячі вісімсот гривень 00 копійок) (без урахування ПДВ).

Для об’єкта приватизації, два аукціони з продажу якого будуть визнані такими, що не відбулись, у випадках, передбачених абзацом третім частини шостої статті 15 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», розмір гарантійного внеску встановлюється в розмірі, який є більшим:

- 50% стартової ціни об’єкта приватизації;

- 30 розмірів мінімальних заробітних плат станом на 1 січня року, у якому оприлюднюється інформаційне повідомлення.

 Розмір реєстраційного внеску становить:  0,2 розміру мінімальної заробітної плати станом на 01 січня поточного року, а саме: 1420 грн. 00 коп. (одна тисяча чотириста двадцять гривень, 00 копійок).

 4). Додаткова інформація

Найменування та ідентифікаційні коди за ЄДРПОУ одержувачів платежів, номери банківських та казначейських рахунків за стандартом IBAN у національній та іноземній валюті, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об’єкти.

 Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами, в національній валюті:

для перерахування реєстраційного  та гарантійного внесків, а також для проведення переможцем аукціону розрахунків за придбаний об'єкт:

Одержувач: Виконавчий комітет Софіївської селищної ради

Рахунок № UA958999980314161905000004501

Банк одержувача: Казначейство України м.Київ

МФО   820172

Код ЄДРПОУ  41053148

 Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора Державного підприємства «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ», на яких зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків, та на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Плата за участь в електронному аукціоні вираховується оператором з гарантійного внеску, сплаченого переможцем електронного аукціону, в розмірі, визначеному пунктом 114  Порядк проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, протягом п’яти робочих днів з дня опублікування протоколу про результати електронного аукціону.

Час та місце огляду об’єкта малої приватизації комунальної власності, а саме: будівлі Миколаївської ФЛА ЗПСМ: понеділок - п’ятниця з 08.00 год. по 16.00 год. за адресою: вул. Квітнева, буд. 15 , село Миколаївка, Криворізький район, Дніпропетровська область.

Найменування особи організатора аукціону: Софіївська селищна рада Криворізького району Дніпропетровської області (53100, Дніпропетровська область, Криворізький район, селище Софіївка, бульвар Шевченка, 19, код ЄДРПОУ 04339669.

 Координати організатора аукціону:

адреса: 53100, Дніпропетровська область, Криворізький район, селище Софіївка, бульвар Шевченка, 19.

Контакти комісії: тел.(0564) 23-21-12; 23-21-10; контактна особа – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Масько Антон Олегович, електрона адреса: sofselrad@ukr.net.

5). Технічні реквізити інформаційного повідомлення

Умови продажу об’єкта приватизації затверджені рішенням Софіївської селищної ради від 10.07.2024  №2268-46/VIIІ «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації – будівлі Миколаївської ФЛА ЗПСМ».

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі RAS001-UA-20240321-44713.

Період між:

- аукціоном без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни – 6 робочих днів від дати оголошення аукціону;

 - аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 6 робочих днів від дати оголошення аукціону;

- аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій та повторним аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 6 робочих днів від дати оголошення аукціону.

Мінімальний крок для:

- аукціону без умов – 8480 грн. 00 коп.(вісім тисяч чотириста вісімдесят гривень 00 копійок);

- аукціону із зниженням стартової ціни – 4240 грн 00 коп. (чотири тисячі двісті сорок гривень 00 копійок).

- аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 4240 грн 00 коп. (чотири тисячі двісті сорок гривень 00 копійок).

- повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 4240 грн 00 коп. (чотири тисячі двісті сорок гривень 00 копійок).

Кількість кроків для аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій та повторного аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 5.

Місце проведення аукціону: аукціони будуть проведені в електронній торговій системи «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.

 

 

 

 

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше