Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Селищний голова Петро Сегедій відвідав об’єкт з будівництва комплексу Софіївської районної дитячо-юнацької спортивної школи по вул. Карпенка, 15 смт Софіївка (стадіон «Колос»)

Новина
13.10.2021

На даний час підрядною організацією ТОВ «КЦ «ЛІБЕРТОН» проводяться роботи з будівництва бігових доріжок та комбінованого майданчика для волейболу та баскетболу.

Роботи виконуються якісно та згідно графіку будівельних робіт.

Проект реалізується в рамках програми «Велике будівництво» за кошти обласного бюджету та за підтримки губернатора Валентина Резніченка.

Щиро дякуємо губернатору Валентину Резніченку за продовження будівництва, яке було призупинено. Даний об’єкт є вкарай важливим для нашої громади, а особливо для дітей та мешканців, які займаються спортом.

Робимо громаду комфортною та спортивною!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше