Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фестиваль громад Дніпропетровщини

Новина
30.09.2019

Цієї суботи ми представили нашу громаду на Фестивалі громад Дніпропетровщини, який організувала Царичанська ОТГ спільно з Українським центром соціального партнерства в рамках програми ДОБРЕ.

Учасники поділились досвідом та досягненнями в активізації та залученні мешканців. Обговорили проблеми, які виникають при використанні різних механізмів участі та шляхи їх вирішення.

На святі громади показали свою унікальність на ярмарку виробів народних умільців. Нами ж було представлено вироби місцевих майстрів з вторинної сировини, проект «Zero Sof-Waste» - роздільне сортування відходів та електронні інструменти для залучення громадян.

Софіївська ОТГ, в рамках конкурсу «Громада участі», була відзначена у номінації «Найкраща інформаційна кампанія щодо Бюджету участі» та у номінації «Дієва молодіжна рада».

Дякуємо всім організаторам фестивалю за чудову можливість обмінятися досвідом.  І нехай все у нас буде ДОБРЕ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше