Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Досудова пробація

Новина
11.09.2019

Досудова пробація

Досудова доповідь готується органом пробації на вимогу суду. Правопорушник, який обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення повинен отримати повідомлення про необхідність зустрічі з працівником пробації для проведення розмови з метою підготовки доповіді. Працівник пробації є незалежною, неупередженою особою, яка спілкуватиметься з обвинуваченим, щоб дізнатись, які причини і обставини привели його до суду. У разі необхідності працівник пробації може провести декілька зустрічей із обвинуваченим, його батьками, близькими, вчителями, щоб з’ясувати і уточнити обставини, які стосуються його справи.  У разі якщо місце постійного або тимчасового проживання обвинуваченого (місце роботи, навчання) знаходиться за межами територіальної юрисдикції органу пробації, який отримав ухвалу суду про складення досудової доповіді, таким підрозділом направляється запит про надання документів до відповідного органу пробації.

Так, 20.09.2019 – 24.09.2019 начальником Софіївського районного сектору капітаном внутрішньої служби Галушкою Оксаною Григорівною вжито заходів щодо підготовки необхідних документів та направлено їх до органу пробації, що надіслав запит, у зазначений в запиті строк.

 

Оксана ГАЛУШКА

Начальник Софіївського районного сектору

філії Державної установи «Центр пробації»

у Дніпропетровській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше